APPLE'DAN PİL DEVRİMİ!


Apple'ın Amerikan Patent ve Marka Ofisi'ndeki (US Patent and Trademark Office) iki yeni patent çalışması ortaya çıktı. Cupertino merkezli şirket bu kez tüm cihazların istisnasız en büyük sorunu olan batarya sorununa eğilerek yeni bir çözüm geliştirmeyi planlıyor.
Mevcut bataryaları bir kenara bırakan Apple, yakıt hücresini kullanarak MacBook'lar başta olmak üzere diğer cihazlarına enerji sağlamayı hedefliyor. Yakıt hücresinin kullanılmasıyla birlikte çok daha ufak cihazların ortaya çıkabilmesi mümkün olacak.
AppleInsider'ın ortaya çıkardığı bu iki Apple patentinin isimleri ise "Fuel Cell Systems to Power a Portable Computing Device" (Taşınabilir cihazlara güç sağlayan yakıt hücre sistemleri) ve "Fuel Cell System Coupled to a Portable Computing Device" (Taşınabilir cihaza güç sağlayacak çift yakıt hücresi sistemi) olarak belirlenmiş.



İLGİLİ HİZMETLERİMİZ

  • Web Tasarımı
  • MSN Reklamları
  • iletişim
    tanışmak ister misiniz?
    kariyer
    nasıl insanlar arıyoruz?
    hakkımızda
    biz kimiz? ne iş yaparız?
    referanslar
    neler yaptık? nasıl yaptık?