Facebook hesabınızı dondurun veya silin!


Facebook'un işinize yaradığı günlerin geride kaldığını mı düşünüyorsunuz? Veya gelen anlamsız oyun davetlerinden bıktınız. Belki de Facebook hesabınızı devre dışı bırakabilir veya tamamen ortadan kaldırmalısınız.
Hesabınızı devre dışı bırakmak: Facebook hesabınızı devre dışı bıraktığınızda profilinizin yanında gönderilerinizin çoğu ortadan kaldırılır, ancak geri dönmeniz halinde hepsi geri gelir. Facebook'a oturum açarak herhangi bir zamanda hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
Hesabınızı devre dışı bırakmak için sağ üstteki ayarlar menüsünü açın, Hesap Ayarları'na tıklayın. Şimdi pencerenin sol tarafından Güvenlik'e tıklayın ve açılan sayfanın altındaki "Hesabı dondur" bağlantısına tıklayın.
Hesabınızı tamamen silmek: Hesabınızı silmek onu tamamen ortadan kaldıracaktır. Yani oturum açarak onu geri getirmeniz, veya Facebook'a gönderdiğiniz herhangi bir içeriğinizi kurtarmanız mümkün olmayacaktır.
Facebook, hesabınızı silmeden önce verilerinizi bilgisayarınıza indirmenizi öneriyor. Bunun için Ayarlar > Hesap Ayarları > Genel Hesap Ayarları sayfası yolunu izleyin ve "Facebook verilerinin kopyasını indir" bağlantısına tıklayın.
Facebook, hesabınızı nasıl sileceğinizi tam olarak açıklamasa da işlemi bu bağlantıyı izleyerek başlatabilirsiniz.
Hesabınızı sadece Facebook'u bir daha hiç kullanmayacaksanız silmelisiniz. Geri dönmek isterseniz yeni bir hesapla sıfırdan başlamanız gerekeceğini unutmayın.



ilgili hizmetlerimiz

  • Web Tasarımı
  • MSN Reklamları